web-archive-bg.com » BG » G » GOODBOX.BG

Total: 22

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Условия за доставка
    НАПРАВИ ПОДАРЪК ПАРТНЬОРИ ГАЛЕРИЯ Допълнително меню КОНТАКТИ Информация За нас Контакти Често задавани въпроси Beauty Edition Good Каузи Искате да видите продукта си в Good Box Условия и поверителност Условия за ползване Условия за доставка Политика за защита на личните

    Original URL path: http://goodbox.bg/%D1%83%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B0 (2016-02-16)
    Open archived version from archive


  • Политика за защита на личните данни | Good Box
    потребител на нашия сайт можем да използваме Ваши лични данни и за допълнителни цели свързани единствено с Вашето по качествено обслужване I Като използвате този сайт вие се съгласявате всички лични данни които ни предоставите да бъдат обработвани за изброените по долу цели II Нашият сайт стриктно спазва Закона за защита на личните данни III Сайтът Ви дава възможност да ни предоставите ограничена информация за това как да се свържем с Вас Тази информация се съхранява в нашата база данни за да можем да отговорим на Ваше евентуално запитване или да ви изпратим закупените продукти на посочен от Вас адрес IV Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица освен за доставка на закупен от Вас продукт или на законоупълномощените лица V При получаване на писмена молба от Ваша страна можем да ви разкрием Вашите лични данни които съхраняваме както и да поправим или заличим тези данни VI Чрез системата на Дестин Къмпани ООД Вие имате възможност по всяко време чрез влизане във Вашия профил да правите промени относно лични данни адреси абонаменти и др Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със

    Original URL path: http://goodbox.bg/%D1%83%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%B8%D0%B3%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82 (2016-02-16)
    Open archived version from archive

  • Заявка за нова парола | Good Box
    КОНТАКТИ Заяви нова парола Потребителско име или имейл адрес Вход за потребители Информация За нас Контакти Често задавани въпроси Beauty Edition Good Каузи Искате да видите продукта си в Good Box Условия и поверителност Условия за ползване Условия за доставка

    Original URL path: http://goodbox.bg/user/password (2016-02-16)
    Open archived version from archive

  • Подари Good Box за месец февруари | Good Box
    ПОДАРЪК ПАРТНЬОРИ ГАЛЕРИЯ Допълнително меню КОНТАКТИ Подари Good Box за месец февруари 19 90 лв Подари кутия Good Box с от 8 до 12 различни продукта които са изненада Количество Facebook Like Google Plus One Tweet Widget Информация За нас Контакти Често задавани въпроси Beauty Edition Good Каузи Искате да видите продукта си в Good Box Условия и поверителност Условия за ползване Условия за доставка Политика за защита на личните

    Original URL path: http://goodbox.bg/productdisplay/giftmonthly (2016-02-16)
    Open archived version from archive

  • Подари 3 месечен абонамент | Good Box
    любимия ти човек ще получава своята Good Box с от 8 до 12 различни продукта които са изненада Важно Цената на абонамента се заплаща онлайн в офисите на EasyPay или при доставка на първата кутия Цената на доставката ще бъде включена в цената на тази поръчка 3 месеца x 2 99 8 97лв Количество Facebook Like Google Plus One Tweet Widget Информация За нас Контакти Често задавани въпроси Beauty Edition

    Original URL path: http://goodbox.bg/giftforthreemonths (2016-02-16)
    Open archived version from archive

  • Подари 6 месечен абонамент | Good Box
    любимия ти човек ще получава своята Good Box с от 8 до 12 различни продукта които са изненада Важно Цената на абонамента се заплаща онлайн в офисите на EasyPay или при доставка на първата кутия Цената на доставката ще бъде включена в цената на тази поръчка 6 месеца x 2 99 17 94 лв Количество Facebook Like Google Plus One Tweet Widget Информация За нас Контакти Често задавани въпроси Beauty

    Original URL path: http://goodbox.bg/giftforsixmonths (2016-02-16)
    Open archived version from archive



  •